Pipa Auktioner 2017/2018

Guy Van der Auwera (BE)
 
Sælger de bedste avl- og flyveduer +udvalgte unger
 
Det belgiske brevdueteam Guy Van der Auwera & Sønner har kæmpet for sejre hver uge - både på kort mellemdistance og lang mellemdistance. Og de har vundet et stort antal 1. præmier, og i 2017 blev det også til 2 Provinsvindere på bare 2 uger.
Disse topresultater kan især tilskrives tre blodlinjer: Gladiator (Geerinckx), Kaasboer (Govaerts) og Antonio (De Saer). Guy Van der Auwera & Sønner har med stor dygtighed opnået at blive et af Belgiens bedste mellemdistanceslag - og derfor har Pipa nu haft held til at kunne forestå en fantastiks auktion, som indeholder en lang række topduer.
Auktionen kan følges på www.pipa.be

Thibaut-Boons (BE)
 

Unger fra de bedste avlsduer
 

Den belgiske Thibaut-Boons-kombination har vundet det ene topresultat efter det andet -  tilsyneladende med lethed, hvilket gav dem international anerkendelse. Deres mest iøjnefaldende resultat fra 2017 er uden tvivl deres nationale førstepræmie fra Argenton blandt 21.915 duer. Dette var den første nationale sejr for Thibaut-Boons-kombinationen, efter at have været tæt på ved en række lejligheder. Nationalvinderen fra Argenton er faldet efter en han fra Etienne De Rauw og en hun fra Gaby Vandenabeele, som er barnebarn af Flash Bliksem. Flash Bliksem er også bedstefar til Pigeon Elite Centers Bliksem Napoleon.

Porsche x Louise er budt op i over Euro 11.000 - og den er kusine til Pigeon Elite Centers avlshun Mindy

Jewels of the Sky - Hyper Exclusive
 
På ovenstående auktion garanterer PIPA at der leveres eksklusive verdensklasse duer. Jewels of the Sky er en auktion, hvor kun de absolut bedste slag får mulighed for at sælge 1 unge hver - og det skal være fra slagets bedste avlere. www.pipa.be  

Læs mere om vores avlshun Mindy og dens familie er: www.staerkaerduer.dk/65865684

Og læs om resultater opnået med afkom på Mindy i Holland her: www.staerkaerduer.dk/66575777

Kees Nijeboer
Sælger topflyvere og unger af de bedse avlsduer. 
 
Kees Nijeboer i den hollandske by De Pollen har en flot samling duer. Han har blandt andet opbygget sit avlsslag med duer direkte fra Pieter Veenstra og G&S Verkerk. Og afkom efter disse duer har opnået virkelig flotte resultater. Og nu sælger han flere topduer og unger efter hans bedste avlsduer. Dem der sælges er for eksempel Sir Roelof (1st NPO Sens and 3 x 1st ), 1st Ace Pigeon De Barones (søster til 1st Nat. Troyes 17,351 p.), Datter Miss Blois (2 x 1. præmie og 6th NPO Chateauroux), og unger og søskende til Kleine Sola, vinder af 1st Nat. Troyes blandt 17.351 duer.
Følg auktionen på www.pipa.be

På Pieter Veenstra auktionen blev "Miss Overegge" solgt for Euro 158.000 (ca. d.kr 1.185.000) til "Crystine" fra Kina. De 224 duer blev solgt til en gennemsnitspris på Euro 3.342 (ca. 25.000 d.kr.) Miss Overegge er dermed i top 10 blandt de dyreste duer, som er solgt. Nu ser denne liste sådan ud:

1) Golden Prince        € 360,000 (Gino Clicque)
2. Bolt                      € 310,000 (Leo Heremans)
3. Safier Kweekkoppe€ 270,000 (Leo Heremans)
4. Dolce Vita           € 250,400 (Pieter Veenstra)
5. Nikolaas           € 244,000 (Casaert-Sénéchal)
6. Nieuwe Olympiad € 210,000 (Leo Heremans)
7. Ouders Bolt          € 184,000 (Leo Heremans)
8. Euro Diamond € 170,000(Dr Hans-Peter Brockamp)
9. Gilbert              € 162,000 (Leo Heremans)
10. Miss Overegge  € 158,000 (Pieter Veenstra)

Så går det løs:

3.1.2018 kl. 17.00 startede Pieter Veenstra (NL) auktionen:


Alle avlsduer incl. inklusive 2 runder unger fra 2017
 

Pieter Veenstra er en opdrætter med et solidt ry i international brevduesport. Alle er bekendt med prestigefyldte navne som Dolce Vita, Rolex, Mr. Blue, Golden Blue, Chanel No. 5, Sissy, Da Vincy, Special Blue osv.
 
 
I denne auktion, der slutter 14. januar 2018 på PIPA, er der brødre / søstre, unger / børnebørn af de kendte Veenstra duer, der tilbydes. Pieter leder altid efter de bedste duer på markedet i Holland og Belgien, hvilket betyder, at denne auktion er fuld af højt anerkendte duer fra hele Europa, herunder direkte duer fra de moderne brevduefolk som Bart Geerinckx, Jos Joosen, Leo Heremans, Rudi De Saer, Hardy Kruger, Bart Van Oeckel, Gerard Koopman, Jan Hooymans osv.
 
 
Han har også en samling  Nationale esduer, NPO-vindere, og selvfølgelig den uvurderlige avlshun, Miss Overegge.

God fornøjelse her: www.pipa.be

Gaby Vandenabeele

Sælger unger fra sine bedste avlsduer

Vandenabeele er verdens førende brevduestamme, hvor stamduen Rudy og hans efterkommere især dominerer den internationale konkurrence som aldrig før. Opdrættere køber op for at få en af ​​de dyrebare duer fra Dentergem, og derfor er PIPA stolt af deres årlige Vandenabeele-auktion, hvor der sælges unger fra de mest ikoniske Vandenabeele avlsduer hver sæson. Dybest set går alle unger fra de berømte avlsduer Rudy, Super Romeo og Nieuw Bliksem ud af døren til en rekordpris. Og disse 3 er eksponenter af den moderne Vandenabeele brevdue, hvis efterkommere har udmærket sig på de nationale kapflyvninger og i KBDB konkurrencerne. Gaby sælger nu en gruppe af unger fra sin verdensberømte stamme i en ny PIPA-auktion. Denne gang sælges kun seks unge, men disse kommer fra det allerbedste fra Vandenabeele. Der er for eksempel to direkte unger af Rudi og to af New Bliksem. Super Romeo havde problemer med at befrugte i år, så der sælges ikke nogen af ​​hans unger denne gang.

Auktionen kan følges her: www.pipa.be

Bart Geerinckx (BE)
 
Sælger unger fra hans bedste avlsduer
 
Der er ingen tvivl om at Bart Geerinckx har et af Belgiens mest populære brevdueslag. Stammen blev grundlagt af Barts far Luc - og siden har Bart videreført slaget til helt nye højder. Ingen andre slag har de seneste år været så populært som Bart Geerinckx. Næsten alle brevduefolk kender til hans populære duer - så som Wittekop Sylvester, Willyke, Gladiator, Fast Boy, Glamour, Luc og My Favorite etc. Denne stamme har de senere år været grundstammen omkring nationalvindere, olympiade duer og esduer. Nu sælger Bart unger fra hans bedste avlsduer på Pipa: www.pipa.be.
Vort avlsslag indeholder også 2 Geerinckx avlspar. Læs mere om disse på disse links:
 
 
 

Pipa får nyt auktionssystem

Snart begynder den nye auktionssæson på Pipa. Og det bliver med et nyt auktionssystem. Det tidligere system har nu været i brug i 6 år, og indenfor IT går tingene hurtigt. Det tidligere system var ikke tilstrækkeligt brugervenligt overfor mobile enheder (telefon og tablet).

For 6 år siden var det kun 2% af de besøgende som brugte telefon eller tablet. Dette tal er siden steget til 40% og derfor har Pipa for at tilpasse sig de nye trends nu besluttet at udvikle et nyt forbedret system, som altså tages i brug i forbindelse med opstarten af den nye auktionssæson.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.08 | 17:39

Rigtig godt skrevet Poul. 100 % enig. TAK.

...
15.03 | 21:09

Dejligt, at læse om gamle dage i brevduesporten. Tak for det.

...
28.12 | 14:22

Hej Stærkær,dejligt at læse denne side,det er lige før man får lyst til at starte igen med duer,jeg har altid glædet mig over dine indlæg.mvh Jens D

...
27.01 | 14:35

...dejligt med historiske tilbageblik hvor minderne om hvor "det skete" fastholdes og forståes med lidt vemod og en øget indsigt forhåbentligt ...

...
Du kan lide denne side