Pipa auktioner 2019/2020

Kurt & Raf Platteeuw (BE) auktion Dag 1

204 duer solgt for et gennemsnit af 4.417 EURO /pr. due

Det siger sig selv, at de to dages auktion over duer fra Kurt & Raf Platteeuw startede med en due, der kunne gå højt op i pris. Det skete også! "New General" - se nedenfor, åbnede den spektakulære weekend. Søndag kl. 11 var planlagt sluttidspunkt for del 1. Dog blev "New General" først solgt kl. 13:35! En hård kamp var grundlaget for et formidabelt slutbeløb på ikke mindre end 404.000 EURO! New General's køber er Dr. Wang, der organiserer messen i Lang Fang og nu har købt duen sammen med nogle belgiske opdrættere. "New General" blev dermed den 2. dyreste online auktionede due nogensinde.

Kurt & Raf Platteeuw (BE)

Sælger alle duer indtil 2017 + unger af deres bedste avls- og kapflyverduer

Salget af duer fra Kurt & Raf Platteeuw bliver et højdepunkt for auktionssæsonen. De sælger hele deres bestand af gamle duer fra 2017 og ældre. Disse superstjerner dominerede de nationale konkurrencer igen i 2019 i kølvandet på en allerede fremragende 2018-sæson, hvor de bl.a blev 1. Nat. Tulle og vandt 10 titler i de nationale mesterskaber i KBDB. Og alligevel var deres sæson i 2019 endnu bedre! De havde 3 nationalvindere, og de havde imponerende 13 duer i top 15 i de nationale esdue konkurrencer i KBDB. Faktisk havde de så mange som 211 nationale top 100 placernger gennem de sidste to sæsoner, hvilket simpelthen er forbløffende.

Nedenstående due er allerede budt op i mere end Euro 100.000: www.pipa.be 

Jelle Van Sterthem (BE)
Filialslag Gaston Van de Wouwer - sælger avls- / flyveduer


Som ung og ambitiøs brevduemand var Jelle Van Sterthem i stand til at opbygge et slag med hjælp fra ingen ringere end Gaston Van De Wouwer. Gaston lærte ham alt om pasning, ernæring og træning. Og stormesteren fra Berlaar forsynede også Jelle med en hel række duer af topklasse. Det resulterede i mange store præstationer gennem sæsonen 2019, herunder f.eks. 2. Nat. Argenton af 23.258 s. med Amina. Jelle har kun holdt duer i seks år, men han blev en af ​​de mest succesrige Gaston Van De Wouwer satellitlofter på kort tid! I denne specielle PIPA-auktion sælger Jelle 10 beviste avls- / flyveduer med Gaston Van de Wouwer-blodlinjer, inklusive Stonne. (2. Nat. Tours 28.311 s. 2014), Lotte (søster til Stonne) Silke (søster til Stonne og vinder af 46. Nat. Chateauroux af 4.389 s.) , Katrina (vinder af en 49. Nat. Chateauroux af 17.250 s.), Og en redebror til Amina (2. Nat. Argenton af 23.258 s. 2019).

Her er mulighed for det bedste af Gaston v.d. Wouwer afstamning: www.pipa.be 

Marcel Sangers NL

Sælger unger fra de bedste Dirk van den Bulck og Stefaan Lambrechts avlsduer

Superstjernen Marcel Sangers har været et af de førende navne i Holland i ganske mange år nu. I 2019 tilføjede han en titel af 3. Superstar-sprint Golden Pigeon og 8. Nat. Ace Pigeon  WZHB / TBOTB på nationalt plan til sine resultater. En af deres mest afgørende investeringer var introduktionen af Van Den Bulck-blodlinjer fra alle de store stjerner: Kittel, Broer Goede Rode x Golden Leo 4000, Goede Rode, Olympic Rosita, New Kittel, Greipel osv. Der blev også rettet henvendelse til Stefaan Lambrechts, hvor Fam. Sangers hentede duer hovedsagelig fra Lincia-dynastiet. Som et resultat heraf har Sangers Pigeons nu den stærkeste samling af Van Den Bulck & Lambrechts blodlinjer over hele Europa, og dette førte til nogle imponerende resultater! På denne spektakulære auktion sælger Marcel en gruppe unger hovedsageligt fra indavled kombinationer og fra hans allerbedste avlsduer. Dette er en sjælden mulighed for brevduemænd med mod på Dirk vand en Bulck og Stefan Lambrechts duer for at skaffe sig duer fra disse meget hotte stammer.

 

www.Pipa.be

 

 

Cor De Heijde (NL)
 
Sælger unger fra hans bedste avl- og flyveduer
 
Stormester Cor de Heijde vandt 1st National Perpignan tilbage i 1997, og han har været i topform på kapflyvninger også de senere år og bl.a. vundet 1st Nat. Agen (Sector 1) af 6,379 duer 2018 og 1st Nat. Dax (sector 1a), med afkom fra hans legendariske Klamper dynasti. Denne superavler har avlet hundredvis af afkom, som har fløjet med stor succes på de nationale kapflyvninger - både hos Cor de Heijde selv - men i høj grad også på andre slag. Og Klamper stammen har også været særdeles stærke på kapflyvningerne fra eftertragtede Barcelona flyvning. Pipa sælger nu en gruppe unger efter Cor de Heijdes bedste avls- og flyveduer. www.pipa.be 

Pipa Elite Center (BE)

Sælger unger fra deres bedste avlsduer

Porsche 911-dynastiet har haft en hidtil uset betydning for avlen hos PIPA Elite Center. Nikolaas Gyselbrecht og Pascal Ariën indså hurtigt, at forældrene til Porsche 911 var utroligt værdifulde, og 911-blodlinjen spiller nu en nøglerolle på avlsslaget. Pipa holder nu auktion over 2 unger fra Porsche 911; heraf to avlet med tophunnen Golden Boxster. I alt er fire unger fra Golden Boxster på auktion, og disse vil være de sidste unger PEC nogensinde sælger fra Golden Boxster. Der bliver også solgt unger fra Golden Prince parret med rede søsteren til Boxster. Og der er meget mere på auktionen.  PEC sælger det bedste af det bedste på denne auktion: www.pipa.be

 

Kongen af Barcelona sælger på Pipa: Frans Bungeneers

Når man ser på Frans Bungeneers resultater for Barcelona, vil man forstå, hvorfor Frans ofte omtales som Kongen af Barcelona. Han så en drøm gå i opfyldelse i 2005, da han vandt 1. Nat. Barcelona med Queen Tonny. Det markerede starten på et meget succesfuldt kapitel i hans karriere! Katastrofen ramte, da næsten alle hans bedste duer blev stjålet, men Frans besluttede ikke at kaste håndklædet i ringen. Han gjorde det til sin mission at få sin superklassefamilie klar til endnu en række topresultater! Han føjede følgende præmier til sine resultater i 2019: 20. Nat. Agen, 45. og 63. nat. Barcelona. Frans sælger en gruppe unger af sine bedste avlsduer og af hans Barcelona-stjerner Elena og Laura.

www.pipa.be

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.01 | 14:34

En anden rigtig god måde at læse om anekdoter og livet som duemand + familie ting fra ca 1940 og frem er på Arne Porsmoses hj.side : www.arneporsmose.dk

...
06.03 | 16:21

tak Poul, skønt at se alle disse dejlige billeder fra dengang.
Jeg glemmer jo aldrig da jeg startede op i østersøbadet ved Rødby, dengang hjalp du mig med duer.

...
17.08 | 17:39

Rigtig godt skrevet Poul. 100 % enig. TAK.

...
15.03 | 21:09

Dejligt, at læse om gamle dage i brevduesporten. Tak for det.

...
Du kan lide denne side