Flanders Collection

Frans Sablon sammen med Yannick Deridder.

Flanders Collection, slaget med den mest unike samling af originale top avlsduer af den gyldne stamme fra De Rauw-Sablon. Filialslag De Rauw-Sablon og Marcel Aelbrecht!!!

“Flanders Collection”, et fremragende navn, som kræver en nærmere forklaring. Hvad er Flanders Collection? Og hvad står Fanders Collection for? Hvad er deres målsætning? Og så selvfølgelig, hvilke duer er det, som de har på slaget? Alt dette vil du få besvaret ved at læse nedenstående.
 

Hvad er Flanders Collection?

Flanders Collection, ejet af Yannick Deridder og Bruno van den Brande, har een af de mest enestående samlinger af originale De Rauw-Sablon og Marcel Aelbrecht duer. De råder over ikke mindre end 85 af disse meget eftertragtede duer. Men hvad er det, som som gør slaget så specielt? Ja - svaret er, at de har en samling af super kapflyvere og avlsduer - som alle stammer fra den gyldne stamme skabt af De Rauw-Sablon. En samling af duer, som een for een kan betegnes som beviste topavlere og eminente kapflyvere. Dette er noget unikt. At kunne avle 1. pr. vindere er en forudsætning for at blive sat på avlsslaget hos Flanders Collection. En avlsdue, som ikke indenfor 2 år har givet afkom med topresultat, den vil straks blive fjernet fra slaget! Her er kun plads til det absolut bedste - créme de la créme! Og så er en meget streng sortering selvfølgelig nødvendigt. Og hvem kan gøre dette bedre end den store mester indenfor brevduesporten - det er selvfølgelig Frans Sablon. Frans Sablon er en meget nær ven af Flanders Collection - og han sorterer alle duer, som Flanders Collection har på sit slag. Intet undviger Frans Sablons falkeblik. Ingen fortrinsret for duer med en flot stamtavle, kvaliteten hersker fremfor alt andet. Kun topduerne får en plads. For at bringe kvaliteten i top - så hjælper Frans Sablon også med sammenparringerne på slaget hos Flanders Collection, således at de også kan opbygge et avlsslag, som på lang sigt sikrer at slagets egen avl også i fremtiden kan bidrage til at topduer kommer til verden. Det er en ære for Flanders Collection at en mand som Frans Sablon - manden som 2 gange har været med til at frembringe en fantastisk stamme duer - vil påtage sig at parre og sortere duerne for Flanders Collection.  

Hvad står Flanders Collection for?

Man kan roligt sige at der aldrig har været en brevduestamme, der som "De Rauw-Sablon" har domineret de nationale esduelister. Der har ikke været et øjeblik over de sidste 20 år hvor denne overlegne stamme ikke har været med i striden om en national esdue titel. For at kunne gøre dette er een ting uundværligt - nemlig topkvalitet. Og det er hvad Flanders Collection står for. Flanders Collection garanterer for det bedste. De ser det som deres personlige mission at holde denne "esdue maskine" i fortsat drift over hele kloden. Det er også een af årsagerne til, at en mand som Frans Sablon støtter dette unge ambitiøse team 100%. Et eksempel på dette er hvordan dette skattekammer af topkvalitet hos Flanders Collection har ikke mindre end 2  originale De Rauw-Sablon duer, som allerede har produceret nationale vindere - noget som er helt unik i brevdueverden. Dette - sammen med andre originale De Rauw-Sablon duer, som har produceret adskillige 1. præmievindere - er det ultimative bevis på slagets topklasse - med andre ord: Topkvalitet.

  Hvad er slagets målsætning med De Rauw-Sablon duerne?

 • At bevare den fremragende kvalitet på deres fantastiske stamme, både på eget slag - men også hos kunder, som skaffer sig duer fra Flanders Collection.
 • At holde denne "gyldne stamme" renavlet og vedligeholde dens kvalitet, således at kunderne har den ideelle "rene stamme" til at krydse med egen stamme.
 • At skabe den ideelle mix af toppræstationer med top afstamning
 • At lade hele brevdueverden nyde denne fantastiske kilde til kvalitet for at sikre evig berømmelse af denne super stamme.
 • Masseproduktion bliver aldrig en mulighed. Et par gange om året vil man sælge udvalgte unger via Pipa.

Dette er et kort med klart udtryk for visionerne hos Flanders Collection. Det er hensigten at Flanders Collections ejere vil gøre det muligt for andre brevduemænd at skaffe sig dette topmateriale via Pipa - således at denne strøm af esduer og nationale vindere fortsat kan skaffes til veje over hele verden.

Frans Sablon sammen med Bruno van den Brande

Hvilke duer går der så på avlsslaget hos Flanders Collection?

Ja - bestanden kan inddeles i 3 kategorier

For det første har Flanders Collection  en omfattende samling af dokumenterede avlsduer, der alle er direkte originale De Rauw-Sablon duer.
• For det andet besidder de een af de mest unikke samlinger af originale Marcel Aelbrecht duer - og  igen har alle disse avlsduer givet bevis på kvalitet enten som avlsduer eller kapflyvere.!
For det tredje har Flanders Collection også en beskeden samling af originale Pros Roosen duer, - altså fra manden, der havde mange topresultater med "gyldne" input af De Rauw-Sablon duer. (Hans 218 duer blev solgt for Euro 1.368.000 i Januar 2011 - det hidtil højeste beløb for en brevdueauktion på daværende tidspunkt - eller ca. 47.000 d.kr pr due i gennemsnit. Hans Blauwe Prins blev solgt for Euro 156.000 - eller ca. d.kr 1.170.000 - som også var en rekord for en auktionsdue. Her købte Flanders Collection ind blandt slaget bedste duer).

Nedenfor følger et udvalg af de oprindelige topduer, som Flanders Collection har/eller har haft på sit slag af afstamningen De Rauw-Sablon

Først en direkte søn af "The Dreampair" De Rauw-Sablon. Altså en helbror til alle de bedste duer, der gjorde stammen så berømt, og som tillige selv blev en super avlsdue!

 

Herefter en duo, som enhver brevduemand drømmer om! Intet mindre end 2 originale De Rauw-Sablon duer, som allerede har produceret provincielle, zone og endda nationale vindere. Begge fra avlsslaget hos Flanders Collection.

I 2001 blev De Rauw-Sablons "Fondman" efter Drømmeparret Albert og Paola 2. national Esdue Langdistance KBDB. Kort tid efter blev den solgt til Taiwan, men inden den blev afsendt til Taiwan blev der avlet 3 unger på ham. 2 af disse 3 unger på Fondman x datter Dromer ejes af Flanders Collection.!!!! Her følger billederne af disse 2:

Næste billede viser en søn af Kastaar, som var den bedste helbror til verdensberømte Dromer. Her billedet af Kastaar x Aline (som var direkte efter Drømmeparret Albert og Paola) - eller med andre ord: TOP x TOP.

Dette er succes formularen for Flanders Collection, se resultaterne nedenfor:

Verden over lovprises direkte børn af berømte "Dromer" - og Flanders Collection ejer intet mindre end 2 direkte børn af Dromer. Og disse afkom af Dromer er opdrættet direkte på slaget De Rauw-Sablon - og det må vel siges at være et aktiv i sig selv!

Man tror næppe sine egne øjne når man læser at Flanders Collection desuden gennem tiden har anskaffet sig flere børn af Limoges (incl. mor til 1/8.500 Bourges og 3 x 1. pr.) - 2 helbrødre til Esdue 910/99, en Datter af Kastaar x Aline '03, En datter af Freddy (mor til 6 x 1. præmie) - ja der er mange flere - se selv listen nedenfor:

Desuden ejer Flanders Collection en samling duer fra Marcel Aelbrecht ud af dennes topavlere. 

Flanders Collection ejer en af de største samlinger af direkte børn fra det berømte Bak 17 par.

Ja - det påstås desuden at Flanders Collection er ejer af "DEN BEDSTE" avlsdue fra Bak 17 parret. Direkte afkom af denne superdue har allerede vundet 8 x 1. præmie!!

Læg så dertil at Flanders Collection også har 2 døtre efter samme Bak 17 par, og begge er topavlere. "T Super Bak 17" var i 2010 mor til endnu en 1. pr. vinder, som også blev nr. 17 nationalt fra Bourges blandt 22.442 duer.

Selvfølgelig har Flanders Collection også en direkte søn af "The Marseille x Fijn Blauw" - og sikke en søn!! Hans afkom har blandet sig i listerne over "national champions", 1. pr. vindere og rigtige langflyvere! Det er vel ikke for ingenting at Marcel Aelbrecht har udpeget Marseille som hans bedste due samlet set som kapflvyver og avler.

Selvfølgelig har Flanders Collection også 2 direkte børn af "Brother Smallem 970/96" To af afkom efter 970 har allerede været Nationale Esduer!. Her en meget lovende halvbror til 1. national Esdue KBDB Langdistance (den hedder Patron) og en helsøster til 7. national Esdue KBDB Langdistance. Utroligt!:

En prima avlshun ud af berømte "Crack 066" linien og en direkte datter af "309/02" Marseille. Deres afkom tæller intet mindre end 7 x 1. præmier!

Vi skal da også lige have med at Flanders Collection også har 4 yderligere afkom af Bak 17!! - Desuden 3 halvbrødre til Goede Blauwe, en søn af Perpignan (far til 1/3.602 Chateauroux) - 2 afkom af Michael (den bedste nuværende avlsdue hos Marcel Aelbrecht) - 4 afkom af Jonge Marseille etc.

Flanders Collection har også en flot samling Pros Roosen duer:

 

Pros Roosen på besøg hos Flanders Collection

Pros Roosen havde en super avlshun, som sammen med berømte Freddy avlede fantastisk hos Pros Roosen i Kermt. Denne hun avlede 6 top avlsduer, hvis afkom vandt intet mindre end 16 x 1. præmie. Denne hun anskaffede Flanders Collection sig sammen med 2 af dens bedste børnebørn! Dette betragter Flanders Collection som et enestående supplement til duerne fra De Rauw-Sablon og Marcel Aelbrecht.

Ekstra information om Flanders Collection-duerne

Flanders Collection - Results 2009-2012 on the races until 350km.

Won birds in basked

1,2,4,5,11,12,24…

366d

 

1,2,4,5,12,18…

186d

14/15

1,2,5,11,18,20,21…

251d

 

1,3,4,9,11,12,13…

178d

 

1,3,4,8,11,13,18,20,21,22…

175d

21/22

1,4,7,13,14,14,16,20…

381d

 

1,3.

100d

2/3

1,2,6,16…

132d

 

1,5,7,8…

693d

 

1,8,11,21,22…

343d

 

1,10,18,20 (56m/m ahead)

143d

4/5

1,13,29 (37m/m ahead)

189

3/5

1,17,22,24,24,34,35…

408d

 

1,32,37,48,58,59,72

162d

7/7

1e (1pigeon in race)

308d

1/1

1e (78m/m ahead)

409d

 

2,3,7,8,22,26,67

214d

7/8

2,4,7...

141d

5/6

2,6,11,12,13,22,23…

294d

 

2,6,9,10,16…

256d

 

2,4,10,11…

426d

 

3,7,…

139d

4/5

3,10,34,35.

120d

4/4

3,12,20,21…

301d

 

3,16,17,27…

355d

 

3,18,19,23,33,34…

419d

 

3,10,14,15,17…

194d

14/16

3,4,5,12,20,28…

427d

 

4,6,9,11,27,47,49

193d

7/7

4,10,11,15,20…

213d

 

4,6,7,20,23,24,25…

605d

 

5,6,9…

586d

 

5,22,39,50…

2.014d

 

6,12,20,21,29…

438d

 

7,8,10,11,12,14,23,24,29,30…

310d

 

7,8,11,13,19,31,78

215d

7/8

7,10,16,24,100

227d

5/8

10,11,12,20…

211d

12/14

10,12,13,14,22,24,28…

291d

 

14,15,33,34…

1.017d

7/8

 

Ekstra information om Flanders Collection-duerne

Super inbred to one of De Rauw-Sablon most famous breeders
“Lucky 848”

This breeder is the base of the succes of the superstrain “De Rauw-Sablon”. In 2 years of time, tis cock bred at least 3 world class breeders!! A quality breeder of this class is never seen before in pigeon racing!

 

Their 3 most Famous sons are:

 • The Aelbrecht breeder Cock BAK 17: 43333378-2002 breeder of:

‘943/04’

20. Nat. Bourges ’07 - 11,933 birds

24. Nat. Aurillac ’06 - 6,611 birds

93. Nat. La Souterraine ’04 - 16,297 birds

101. Nat. Montelimar ’07 - 7,873 birds

138. Nat. Souillac ’06 - 6,475 birds

- ‘942/04’

15. Nat. Limoges ’05 - 17,456 birds

48. Nat. Bourges ’04 - 48,553 birds

81. Nat. La Souterraine ’04 - 16,297 birds

- ‘530-06’

14. Nat. Gueret ’06 - 10,670 birds

- ‘Super Bak 17’

At Flanders Collection mother to ‘Wittikje Bak 17’

1. Argenton - 560 birds (8 minutes lead)

4. Nat. (Z) Argenton - 10,816 birds

17. Nat. Argenton - 22,442 birds

 

 • The Flanders Collection breeder “National Lucky Ace” 4247633-2002 breeder of:

1. National Argenton - 25,586 birds

 • Fastest Argenton - 36,816 birds

1. Inter Provincial La Souterraine - 1,560 birds

13. Inter provincial Chateauroux - 3,857 birds

23. Inter Provincial La Souterraine - 2,129 birds
etc..

 

 • The Erik Limbourg super racer/breeder “Blue Ace” winner/ breeder of:

Winner of:

2. National acebird long distance KBDB 2007

1. prov. acebird long distance KBDB 2007

1. acebird Union of Brabant 2004

1. acebird Union of Brabant 2007

7x top 100 on National races

1. prov. Cahors - 992 birds

4. Nat. Zone Cahors - 2,928 birds

12. Nat. Zone - 2,033 birds

15. s-Nat. Souillac - 1,475 birds

27. s-Nat. Cahors - 2,114 birds

45. s-Nat. Orange - 2,861 birds

50. Nat. Beziers - 6,191 birds

67. s-Nat. Brive - 5,215 birds

 • ‘Blue Ace’ is father to ‘Bolleke Watten’

4. prov. acebird KBDB allround 2008

38. Nat. Limoges - 16,012 birds

69. Nat. Zone Bourges - 6,504 birds

73. Nat. Cahors - 7,347 birds

97. s-Nat. Tulle - 2,017 birds

 • ‘Blue Ace’ is father to ‘Blue Erika’, TOP breeding hen of Flanders Collection:

1. Nat. Argenton (512 km) – 11,009 birds 2011
1. Nat. La Souterraine (551 km) – 4,460 birds 2009
1. Nat. Zone Argenton (512 km) – 786 birds 2011
2. Nat. Zone Bourges (440 km) – 4,806 birds 2010
9. Nat. La Souterraine (551 km) – 4,459 birds 2009
9. Nat. Zone Argenton (512 km) – 8,004 birds

And further:

1. prov. Chateauroux (484 km) – 4,775 birds
1. local / 3. prov. Vierzon (434 km) – 3,614 birds
1. prov. Bourges (440 km) – 3,025 birds
1. local / 2. prov. Blois (415 km) – 2,032 birds
1. local / 21. prov. Blois (546 km) – 1,735 birds
1. local / 6. prov. Blois (415 km) – 856 birds
1. Chateauroux (484 km) – 819 birds (29. prov. 6,143 birds)
1. Chateauroux (484 km) – 416 birds (11. prov. 4,571 birds)
1. Vierzon (434 km) – 364 birds
1. Blois (415 km) – 108 birds (10. prov. 1,735 birds)
1. local Orleans (415 km) – 30 birds
2. local / 4. prov. Chateauroux (484 km) – 3,903 birds
2. local / 8. prov. Orleans (362 km) – 1,525 birds
2. local / 20. prov. Vierzon (434 km) – 1,049 birds
3. local / 9. Nat. Zone Argenton (512 km) – 8,004 birds
3. local / 28. prov. Vierzon (434 km) – 7,030 birds
3. local / 30. prov. Chateauroux (484 km) – 5,547 birds
3. local / 32. prov. Chateauroux (484 km) – 4,157 birds
3. local / 27. prov. Chateauroux (484 km) – 3,172 birds
3. local Bourges (440 km) – 545 birds
4. local / 40. Nat. Argenton (512 km) – 11,009 birds
4. local / 62. prov. Chateauroux (484 km) – 6,143 birds
4. local / 37. prov. Vierzon (434 km) – 3,614 birds
4. local / 20. prov. Blois (415 km) – 2,295 birds
5. local / 29. prov. Chateauroux (484 km) – 3,172 birds
5. local / 58. prov. Blois (546 km) – 1,526 birds
5. local Blois (415 km) – 466 birds
6. local / 45.prov. Vierzon (434 km) – 8,336 birds
6. local / 24. prov. Bourges (440 km) – 2,230 birds
7. local / 136. Nat. Chateauroux (484 km) – 20,330 birds
7. local / 42. prov. Vierzon (434 km) – 341 birds

8. local / 59. prov. Chateauroux (484 km) – 4,794 birds
8. local / 119. prov. Bourges (440 km) – 1,925 birds
8. local / 76. prov. Orleans (362 km) – 1,525 birds
8. local / 52. prov. Blois (415 km) – 1,519 birds
8. local / 38. Nat. Zone La Souterraine (551 km) – 868 birds
9. local / 101. prov. Orleans (415 km) – 4,208 birds
9. local / 75. prov. Montrichard (444 km) – 3,047 birds
10. local / 97. prov. Montrichard (444 km) – 3,047 birds
11. local / 67. prov. Vierzon (434 km) – 8,336 birds
11. local Argenton (512 km) – 722 birds
12. local / 78. prov. Vierzon (434 km) – 7,030 birds
12. local Bourges (440 km) – 348 birds
14. Nat. Argenton (512 km) – 3,498 birds
14. local / 75. prov. Chateauroux (484 km) – 3,172 birds
22. Nat. Chateauroux – 17,109 birds
23. Nat. Bourges – 17,138 birds
26. Nat. Zone Chateauroux (484 km) – 7,132 birds 2011
30. prov. Vierzon (434 km) – 872 birds
49. Nat. Argenton – 23,900 birds
66. Nat. Zone Bourges (440 km) – 6,416 birds 2011
93. Nat. Zone Bourges (440 km) – 6,143 birds 2010
99. Nat. Chateauroux – 22,718 birds
119. Nat. Zone La Chartre (503 km) – 5,481 birds
137. Nat. Zone Bourges (440 km) – 2,164 birds
143. Nat. Chateauroux – 18,725 birds
172. Nat. Zone Bourges (440 km) – 4,806 birds
177. Nat. Chateauroux (484 km) – 20,330 birds 2010
186. Nat. Zone Bourges (440 km) – 6,154 birds
383. Nat. Argenton (512 km) – 11,009 birds
475. Nat. Chateauroux (484 km) – 17,109 birds 2010
589. Nat. Zone La Chartre (504 km) – 5,481 birds 2011

 

 • ‘Blue Ace’ is grandfather to

1. prov. / 13. Nat. Nat. Libourne – 8,269 birds 2011 (Cleirbaut-Desbuquois)

1. prov. / 2. Nat. Libourne – 8,269 birds 2011 (Ally Norbert & Stefan)

 • ‘Blue Ace’ is great grandfather to

1. Nat. Argenton / fastest 30,000 birds 2010 (Damien Baert)

 

 

Info kaart “Son Smalle 970” 2273584-2005

Full brother to “Miss Joice”
‘Miss Joice’ offspring ruled the world of Int. one loft racing

2. prize final race One Million Euro Race ‘Spring Race’ China 2010

8. prize final race One Million Euro Race Shanhai 2008

10. prize final race Grand Pigeon Race Thailand 2009

12. prize final race Grand Pigeon Race Thailand 2009

45. prize final race One Million Euro Race Shanghai 2008

In National and provincial racing 3 generations to ‘Miss Joice’ also impressed worldwide

1. Gueret 246 birds & 12. Nat. Zone 3,047 birds

1. Poitiers 500 birds & 2. prov 2,696 birds

1. Nat. acebird long distance FCI 2011

1. Best of the Best Magazine 2011

1. Italian ace 2011

1. I.prov Molfetto - 3,372 birds

1. I.prov. Otranto - 1,718 birds

1. prize / 4. I.prov. Brindisi - 3,403 birds

1. prize / 4. I.prov. Lecca - 2,048 birds 2011

1. Zone Falconara 2011 – 297 birds

1. prov. Cerignola 2011 – 668 birds (4. I.prov. 2,091 birds)

3. Zone Senigalia 2011 – 139 birds

3. Zone Senigalia 2011 – 139 birds

4. Zone / 25. prov. Carapella 2011 – 1,099 birds

4. Zone / 33. prov. Cerignola 2011 – 821 birds

5. Zone Ortano 2011 – 278 birds

5. Zone Falconara 2011 – 238 birds

5. Zone PS Giorgio 2011 – 109 birds (63. prov. 489 birds)

6. Zone Senigalia 2011 – 159 birds

8. Zone Rimini 2011 – 165 birds

8. prov Poitiers - 2,014 birds

8. prov. Tours - 2,249 birds

20. Zone Falconara 2011 – 490 birds

21. Nat. Zone Gueret 1,064 birds … 25. Nat. Zone Argenton 4,979 birds

25. prov. Poitiers - 2,696 birds

26. Nat. Zone Gueret 1,064 birds

26. prov. Argenton 3,395 birds

33. prov. Limoges – 1,559 birds

34. Nat. Zone Argenton 2010 against 5,754 birds

51. Nat. Chateauroux – 25,263 birds

63. Nat. Argenton – 20,383 birds

65. prov. Limoges - 2,960 birds

88. prov. Tours - 3,526 birds

90. prov. Carapella 2011 – 1,099 birds

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Full brother to ‘421 acebird Aelbrecht’

Co-winner 1. Nat. champion KBDB 2006

45. Nat. Zone Limoges – 5,571 birds

231. Nat. Orange – 6,035 birds

441. Nat. Montelimar – 7,873 birds

905. Nat. Vichy – 11,022 birds

3. Dourdan – 246 birds

5. Chateauroux – 450 birds

5. Dourdan – 122 birds

 

Half brother to:

‘Patron’

1. Nat. acebird long distance KBDB 2003

1. prov. Chateauroux - 1,201 birds

1. prov. Chateauroux - 1,019 birds

4. prov. Tours - 2,055 birds

7. Nat. Zone Brive - 6,727 birds

‘925/04’

7. Nat. acebird long distance KBDB 2006

‘077/03’

51. Nat. Orange - 6,751 birds

91. Nat. Montelimar - 10,195 birds

‘049/01’

5. Nat. Zone Beziers

21. Nat. Marseille – 5,864 birds

68. Nat. Perpignan – 7,611 birds

Full sister to amazing breeder ‘Best of Smallen’ Flanders Collection

This is an original Marcel Aelbrecht cock, purchased on the PIPA auction of Erik Limbourg in 2010. Frans Sablon selected this bird as a super class breeder from the moment he entered the loft of Flanders Collection … they bred 4 children out of this direct son ‘Smallen 970’ in 2010.
Those children to ‘Best Of Smallen’ won in 2010, 2011 & 2012 the following price cards

- Acebird titles:

BE10-2079237 ‘Maximus from 970’

3. Nat. acebird (1. assigned pigeon on the 4 National races) Vanrobaeys National Championship 2012

7. Nat. acebird (best coefficient on the National Result) Vanrobaeys National Championship 2012

- National & Zonal results

12. Bourges – 7,898 birds …. 17. Chateauroux - 9,112 birds … 46. Bourges - 20,577 birds …

56. Chateauroux - 25,263 birds … 63. Bourges - 7,898 birds … 159. Argenton - 4,323 birds …

164. Bourges - 20,577 birds … 168. La Chatre - 7,806 birds … 182. Gueret - 13,885 birds …

196. Argenton - 10,816 birds … 214. Chateauroux - 9,112 birds … 234. Bourges - 7,898 birds

262. Bourges - 9,628 birds … 277. Bourges - 9,628 birds … 314. Argenton - 10,816 birds …

327. Montlucon - 17,865 birds … 338. Chateauroux - 16,479 birds … 405. Bourges - 9,628 birds …

416. Bourges - 20,544 birds … 436. Argenton - 12,447 birds … 437. La Chatre - 7,806 birds …

511. La Chatre - 21,123 birds … 591. Bourges - 20,577 birds … 627.Montlucon - 17,865 birds

631. Bourges - 20,544 birds … 767. Bourges - 30,742 birds … 962. Argenton - 22,442 birds

- Provincial & Interprovincial results

1. La Chatre - 1,151 birds … 2. Bourges - 722 birds … 3. Bourges - 1,966 birds …

4. Chateauroux - 1,047 birds … 7. Argenton - 326 birds … 10. Bourges - 1,290 birds …

10. Gueret - 915 birds … 10. Bourges - 722 birds … 11. Bourges - 1,290 birds …

11. La Chatre - 1,151 birds … 11. Chateauroux - 704 birds … 13. Chateauroux - 2,784 birds …

14. Bourges - 5,044 birds … 15. Bourges - 1,966 birds … 15. Angerville - 1,017 birds …

15. Montlucon - 448 birds … 16. Bourges - 2,056 birds … 17. Angerville - 1,498 birds …

17. Angerville - 1,017 birds … 18. Bourges - 1,290 birds … 18. Argenton - 326 birds …

33. Blois - 2,413 birds … 34. La Souterraine - 1,326 birds … 35. Bourges - 722 birds …

36. Argenton - 1,730 birds … 36. Chateauroux - 1,047 birds … 38. Bourges - 2,056 birds

43. Bourges - 5,044 birds … 44. Bourges - 1,250 birds … 58. Argenton - 1,730 birds

68. La Souterraine - 1,326 birds … 71. Bourges - 1,966 birds … 87. Bourges - 1,966 birds

133. Chateauroux - 2,784 birds

- Local results

1. Chateauroux - 376 birds … 1. La Chatre - 297 birds … 2. Bourges - 535 birds …

2. Gueret - 239 birds … 2. Angerville - 214 birds … 3. Bourges - 419 birds …

3. La Chatre - 297 birds … 3. Angerville - 214 birds … 3. Chateauroux - 183 birds …

4. Bourges - 419 birds … 4. Argenton - 174 birds … 5. Angerville - 617 birds …

5. Blois - 404 birds … 6. Bourges - 419 birds … 7. Bourges - 535 birds …

7. La Souterraine - 375 birds … 9. Argenton - 560 birds … 9. Montlucon - 230 birds

10. Ecouen - 227 birds … 10. Chateauroux - 183 birds … 11. Angerville - 215 birds

11. Argenton - 174 birds … 12. Chateauroux - 376 birds … 13. Argenton - 560 birds

13. Bourges - 535 birds … 13. Angerville - 215 birds … 15. La Souterraine - 375 birds

17. Montlucon - 230 birds … 18. Angerville - 580 birds … 19. Angerville - 396 birds

19. Angerville - 215 birds … 20. Argenton - 293 birds … 21. Bourges - 778 birds

22. Angerville - 580 birds … 23. Argenton - 293 birds

 

 

BREEDING RESULTS TOP AELBRECHT PAIR 043 X 034

 

1. Region Tours – 379 birds ’10

5. I.prov. Tours – 3, 375 birds ’10

1. Region Clermont – 357 birds ’10

1. Region Tours – 50 birds ’11

12. I.prov. Tours – 518 birds ’11

2. Region Bourges II – 427 birds ’10

8. I.prov. Bourges II – 1,158 birds ’10

72. Nat. Zone A Bourges II – 9,491 birds ’10

219. National Bourges II – 30,742 birds ’10

3. best young bird of Belgium on National races 2010

4. Region Tours - 289 birds ’11

59. I.prov. Tours – 3,526 birds ’11

5. Region Ablis – 341 birds ’10

5. Region Bourges – 419 birds ’11

9. I.prov. Bourges – 1,028 birds ’11

34. Nat. Zone A Bourges – 9,480 birds ’11

53. National Bourges 31,719 birds ’11

6. Region Blois – 251 birds ’11

11. I.prov. Blois – 3,090 birds ‘11

6. Region Gueret – 310 birds ’10

14. I.prov. Gueret – 1,024 birds ’10

50. Nat. Zone A Gueret – 6,163 birds ’10

69. National Gueret – 13,885 birds ’10

7. Region Argenton II – 436 birds ’10

25. I.prov. Argenton II – 1,210 birds ’10

105. Nat.Zone A Argenton II – 8,261 birds ’10

200. National Argenton II – 22,442 birds ’10

8. Region Clermont – 625 birds ’11

8. Region Blois – 409 birds ’11

135. I.prov. Blois – 5,246 birds ’11

9. Region Argenton – 311 birds ’11

15. I.prov. Argenton – 943 birds ’11

105. Nat. Zone Argenton – 6,979 birds ’11

9. Region Blois – 338 birds ’10

39. I.prov. Blois – 3,683 birds ‘10

10. Region Gueret – 286 birds ’11

32. I.prov. Gueret – 846 birds ’11

148. Nat. Zone Gueret – 5,666 birds ‘11

240. Nat. Gueret – 14,362 birds ’11

11. Region Argenton II – 436 birds ’10

35. I.prov. Argenton II – 1,210 birds ’10

156. Nat. Zone A Argenton II – 8,261 birds ’10

301. National Argenton II – 22,442 birds ’10

11. Region La Souterraine – 214 birds ’11

22. I.prov. La Souterraine – 767 birds ’11

245. Nat. Zone La Souterraine – 6,010 birds ’11

11. Region Blois – 274 birds ’11

64. I.prov. Blois – 2,881 birds ’11

12. Region Ablis – 156 birds ’10

13. Region Bourges – 427 birds ’10

33. I.prov. Bourges – 1,158 birds ’10

244. Nat. Zone Bourges – 9,491 birds ’10

15. Region Ablis – 156 birds ‘10

16. Region Gueret – 310 birds ’10

44. I.prov. Gueret – 1,024 birds ’10

193. Nat. Zone Gueret – 6,163 birds ’10

288. Nat. Gueret – 13,885 birds ’10

18. Region Tours – 395 birds ‘11

61. I.prov. Tours – 4,503 birds ‘11

19. Region La Souterraine – 284 birds ’10

52. I.prov. La Souterraine – 951 birds ’10

271. Nat. Zone A La Souterraine – 6,712 birds ’10

957. National La Souterraine – 17,017 birds ’10

20. Region Bourges II – 427 birds ’10

55. I.prov. Bourges II – 1,158 birds ’10

391. Nat. Zone A Bourges II – 9,491 birds ’10

1334. National Bourges II – 30,748 birds ’10

20. Region Tours – 395 birds ‘11

66. I.prov. Tours – 4,503 birds ‘11

24. Region Chateauroux – 555 birds ’11

89. I.prov. Chateauroux – 1,050 birds ’11

428. Nat. Zone Chateauroux – 10,587 birds ‘11

803. Nat. Chateauroux – 25,263 birds ’11

24. Tours - 260 birds ‘11

64. I.prov. Tours – 2,714 birds ‘11

26. Region Tours – 260 birds ‘11

73. I.prov. Tours – 2,714 birds ‘11

27. Region Ablis – 989 birds ‘10

 

 

 

 

 

 

Info 4120609/2011:

Direct son to “Super Breeder Michael.”

Best young bird in 2011 at the loft of the famous Marcel Aelbrecht. In 2011 winner of:

1. Angerville 721 birds
14. Angerville 342 birds
14. La Souterraine 300 birds
31. Angerville 571 birds
41. Argenton 367 birds
48. Gueret 288 birds
173. Angerville 515 birds
Won 7 price cards in 8 races.

Father to this phenomenal racer is « Super Breeder Michael »(Original Marcel Aelbrecht).

 • Top Race Results of the wonder racer/breeder “Michael”:

1. Ace Bird F.C.D 2001 Long Distance

3 x 1st Prize winner!!

22 x in Top- 20!!

36 x in Best 10 % !!

54 Prize Cards in best 30% in 5 year!!!

 
 

“Michael” was Marcel’s best “Limoges” Racer in the golden times 1999 – 2001.

- Limoges 17/07/1999 (coefficient 0.87)

11/ 357 birds local

26/1.350 birds FCD

71/8.256 birds National (z)

- Limoges 08/07/2000 (coefficient 6.94)

251/3.618 birds National (z)

- Limoges 07/07/2001 (coefficient 0.10)

1/192 birds local

1/561 birds FCD

43/5.311 National (z)

 

In 2001, “De Michael” was Marcel’s Best Long Distance Racer!!

- Brive 02/06/2001 678 km race (coefficient 8.67)

506. prize against 5.839 birds National (z)

- Cahors 16/06/2001 747 km race (coefficient 2.19)

60. prize against 2.742 birds National (z)

- Limoges 07/07/2001 614 km race (coefficient 0.10)

1. prize against 561 birds FCD

- Souillac 21/07/2001 705 km race (coefficient 1.49)

1. prize against 67 birds local

 

 

 

 

 • Top 10 % Race Results of “De Michael”:

1.

Limoges ’01 F.C.D.

561 p.

(0.18)

39.

Vierzon ’02 FCD

818 p.

(4.77)

1.

Limoges ’01

192 p.

(0.52)

53.

Bourges ’00 FCD

1.086 p.

(4.88)

1.

Souillac ‘01

67 p.

(1.49)

131.

Souillac ’01 Natz

2.525 p.

(5.19)

2.

Cahors ‘01

82 p.

(2.44)

15.

Bourges ‘00

260 p.

(5.77)

4.

Dourdan ‘98

154 p.

(2.60)

18.

Vierzon ‘02

278 p.

(6.47)

6.

Argenton ‘99

201 p.

(2.99)

500.

Souillac ‘01

7.214 p.

(6.93)

7.

Dourdan ‘99

227 p.

(3.08)

50.

Chateax ’00 FCD

720 p.

(6.94)

8.

Cahors ’01 F.C.D.

270 p.

(2.96)

251.

Limoges ’00 Natz

3.618 p.

(6.94)

9.

Souillac ’01 F.C.D

237 p.

(3.80)

13.

Chateax ‘00

185 p.

(7.03)

11.

Limoges ‘99

357 p.

(3.08)

177

Souillac ’00 Natz

2.515 p.

(7.04)

43.

Limoges ’01 Natz

5.311 p.

(0.81)

20.

Dourdan ‘99

252 p.

(7.94)

72.

Limoges ’99 Natz

8.256 p.

(0.87)

20.

Dourdan ‘00

247 p.

(8.10)

169.

Limoges ’01 Nat.

15.940 p.

(1.06)

506.

Brive ’01 Natz

5.839 p.

(8.67)

26.

Limoges ’99 FCD

1.350 p.

(1.93)

17.

Dourdan ‘99

191 p.

(8.90)

19.

Argenton ’99 FCD

912 p.

(2.08)

24.

Dourdan ‘98

260 p.

(9.23)

60.

Cahors ’01 Natz

2.742 p.

(2.19)

77.

Vierzon ’01 FCD

800 p.

(9.63)

279.

Cahors ’01 Nat

9.989 p.

(2.79)

2212.

Bourges ‘00 Nat

22.851 p.

(9.68)

17.

Dourdan ‘98

359 p.

(4.74)

2202.

Brive ’01 Nat

22.026 p.

(10.0)

 • Top Breeding results 2008-2011 of wonder racer/breeder “Michael”:

1.

Cahors National z.

1.605 birds

20.

Dourdan

265 birds

1.

Angerville

721 birds

21.

Angerville

571 birds

1.

Argenton

466 birds

21.

Noyon

369 birds

1.

Dourdan

93 birds

22.

Argenton National

23.900 birds

2.

Argenton I. Provincial

1.961 birds

26.

La Souterraine

437 birds

2.

Angerville

342 birds

26.

Angerville

412 birds

3.

Bourges

671 birds

31.

Angerville

571 birds

3.

Gueret

268 birds

32.

Orleans Provincial

4.988 birds

5.

Noyon

1.164 birds

34.

Soulliac National z.

2.374 birds

6.

Angerville

381 birds

34.

Gueret

352 birds

6.

Gueret

288 birds

39.

Bourges Provincial

6.371 birds

6.

Angerville

122 birds

45.

Argenton

596 birds

7.

Cahors National

4.441 birds

46.

Angerville

576 birds

7.

Angerville

650 birds

50.

Noyon

722 birds

7.

Angerville

342 birds

53.

Noyon

624 birds

8.

Argenton National z.

8.912 birds

59.

La Souterraine IProvincial

1.240 birds

9.

Angerville

486 birds

66.

Argenton

730 birds

9.

Angerville

342 birds

72.

Angerville

721 birds

10.

Bourges I. Provincial

2.138 birds

76.

Soulliac National

7.315 birds

10.

Gueret I. Provincial

1.869 birds

76.

Gueret Inter Provincial

951 birds

10.

Angerville

505 birds

82.

La Souterraine IProvincial

1.326 birds

11.

Angerville

571 birds

96.

Gueret Inter Provincial

1.031 birds

13.

Orleans Provincial

1.985 birds

109.

Gueret National

14.262 birds

13.

Noyon

1.096 birds

150.

Brive national z.

4.182 birds

13.

Gueret Inter Provincial

875 birds

159.

Bourges National

30.748 birds

14.

Angerville

1.472 birds

162.

Gueret provincial

5.034 birds

14.

Angerville

342 birds

273.

La Souterraine Provincial

4.293 birds

14.

La Souterraine

300 birds

274.

La Souterraine Provincial

4.081 birds

16

Gueret

278 birds

410.

La Souterraine Provincial

6.489 birds

18.

La Souterraine

331 birds

426.

Gueret National

14.521 birds

19.

Gueret Provincial

3.108 birds

434.

La Souterraine Provincial

4.844 birds

     

561.

Brive National

14.521 birds

 

v Also Grandfather to:

5. National Ace Bird KBDB Long Distance 2008 (L. Van Den Eynde)

 

 • Full brothers/sisters of “Michael”(results 1998-2003)
  • 4270011/2000: Best racing hen in top year 2000 at Marcel Aelbrecht, later she became a top breeding hen and was often paired to “Brother Smalle 118/00” who was father to “Goede Blauwe”, “Irun”, “540/06 hen”
  • 4333320/2002: Winner of:

1. La Souterraine LVA 192 birds

1. La Souterraine FCD 607 birds

1. La Souterraine Provincial 3.848 birds

2. La Souterraine National z. 4.694 birds

6. La Souterraine National 13.708 birds

 • 4437861/2003 Michaella: A Flanders Collection breeding hen, and mother to:

1. Provincial Bourges 3.285 birds

1. F.C.D. Bourges 836 birds

1. D.B. Bourges 415 birds

1. Angerville 744 birds

4 other “1. Prize winners” in large combine!!

 

-----------------à Father “Michael” : 4391986/96 “Super Inbreeding Yzeren”

Super inbred to the best “old base De Rauw-Sablon breeding Lines”. The Yzeren line was a successtory for many top fanciers like Marcel Aelbrecht, Jules Mannaert, Erik Limbourg, Mark De Cock, Flanders Collection etc.

1) At the loft of Marcel Aelbrecht, the Yzeren line was responsable for top racers/breeders like:

 • ‘Bak 17 pair’ super breeding pair, their most important children won:

14. Nat. Gueret ’06 10,670 birds

15. Nat. Limoges ’05 17,456 birds

20. Nat. Bourges ’07 11,933 birds

24. Nat. Aurillac ’06 6,611 birds

48. Nat. Bourges ’04 48,553 birds

81. Nat. La Souterraine ’04 16,297 birds

93. Nat. La Souterraine ’04 16,297 birds

101. Nat. Montelimar ’07 7,873 birds

138. Nat. Souillac ’06 6,475 birds

 

 • “The Perpignan” who won:

1. National Perpignan ‘98

 

 • “Stielman” who won:

4. NAT Asduif fond KBDB ’03 ***

 

 • “De Michael” current Aelbrecht Top 1st prize Breeder!! Himself winner of:

1. Ace Bird F.C.D 2001 Long Distance

3 x 1st Prize !!

22 x in Top- 20!!

36 x in Best 10 % !!

54 Prize Cards in best 30% in 5 year!!!

 
 • De “Barcelona” 4316031-03 who won:

2. Dourdan ‘04 360 birds

7. NATZ Brive ‘06 2.780 birds

121. NAT Brive ‘06 9.466 birds

136. NAT Aurillac ‘06 6.611 birds

246. NAT Perpignan ‘07 5.547 birds

423. NAT Barcelona ‘07 12.612 birds

2) At the loft of De Rauw- Sablon, the Yzeren line was after the “Dreampair“, their Number 1 breeding line!! Some famous offspring at De Rauw- Sablon are:

 • The hen of Top Pair “Limoges x Asduifje ‘925/96”. Asduifje 925 became 1. Ace Bird F.C.D 1996!! later she became one of De Rauw-Sablon’s most valuable breeding hens and bred :

Lieve 712/98: Mother to Den Dromer, Kastaar, Mr. Expensive

Chantal ‘98: 77. Nat La Souterraine 13,488 birds

Montauban ‘02: 90. Nat. Montauban 6,711 birds

Cederic ‘99: Father to several 1st Prize winners!!

Became super breeder at Robert Van Eyken (Erps-Kwerps)

Odilon: 79. Nat Beziers 3,539 birds

Fabien: 72. Nat Argenton 5,670 birds and 2 Dourdan 343 birds.

Bourgeske ’00 won: 30. Nat Bourges 36,506 birds and is mother to:

“Sophie”; mother to cock Bak 17 Blue Ace etc. ,

National Lucky Ace (Flanders Collection breeder)

Crackske ’97: Winner of Flanders Cup 1997

Lieve at V.D. Abeele: Mother to 1st Angouleme 1,764 and 3th Poitiers 2,766 birds.

More offspring won/are:

1. Nat. Ace bird KBDB long distance ‘05

1. Nat. Ace bird KBDB long distance ‘06

1. Nat. Ace bird KBDB Great Middle Distance ‘10

4. Nat La Souterraine 13.988 birds at Broodkoorens E.

‘Bjarne’, Original De Rauw-Sablon, now Koopman Gerard

‘Den Dromer’, Original De Rauw-Sablon, now Koopman Gerard

 • The hen of the “New Dream pair” Hervé xx Marthe, she bred:

Nils: 39. INTPR. Chateauroux 5.349 birds

Jens: 93. INTPR. Argenton 5.670 birds and 15. Natz. Limoges 7.373 birds

More offspring won/are:

1. National Perpignan ’11 against 5.572 birds!

1. National Limoges’06 against 9.672 birds!

1. Provincial Marseille and 37 International against 11.833 birds!

1. Provincial Bordeaux and 12 Interprovincial Bordeaux!

1. Inter Provincial La Chatre 3.286 birds

1. Provincial Poitiers 2.571 birds (bred by “Frans Subliem” a Flanders Collection breeder)

 

 

 

 

 

3) At the loft of Jules Mannaert, the” Yzeren” line produced several Ace Birds, and later on, those super racers became super breeders for Mark De Cock (Temse).

 • “Goudklompje” an 100% De Rauw-Sablon breeding hen, famous for breeding skills! Her offspring perform best in very hard race conditions! She bred in severel generations:

5. National Ace Bird long distance KBDB 2002

1. Natinoal z. La Souterraine

1. National z. Beziers 1.930 birds

2. National Cahors 2.863 birds (“De Cahors”)

3. National La Souterraine 14.957 birds

5. National Beziers 2001

8. National Beziers 5.886 birds

15. Montlucon 7.459 birds (Haeck Bengt)

33. National Bourges 16.500 birds

Lucky 85 (E. Limbourg) : 1st National Ace Bird Long Distance 2005

The Albi: 8. Natz. Albi 1,396p. (971m/m and 37° C),

87. Natz Montelimar 2,104p.

63. Nat Irun 15,943p, …

The Montelimar: 1. Natz Montelimar 3,085p, 1. Natz Montelimar 2,104p,

9. Natz Souillac 2,304p, …

The Kleine Perpignan: 1. Lokal, 4 Prov. 1,076p. and 28. Nat Perpignan 7,611p.

(M. De Cock) 2. Lokal, 17. Prov. 2,075p. and 145. Nat Barcelona 11,802p.

15. Prov. Beziers 1,062p. , 16. Prov. Montelimar 1,027 p. …

Niq (M. De Cock) : 1. Ace Bird Curegem Centre Yearlings 2007

3. Inter Nat. Sint-Vincent 7,515 p. , 72. Natz Irun 3,189p. …

Leen (M. De Cock): 15. Nat Argenton 6,410p., 4 Nat La Souterraine 4,459 p.

1. Nat Narbonne 6,362p. and 2. Inter Nat Narbonne 13,531p.

 

 

 

 • “Blauwen As” 4173729/1997, who won:

7. National Ace Bird KBDB Long Distance 1999

1. National z. Cahors 1999

 • “Het Asduifke 910/99 Jules Mannaert” who won/bred:

1. Ace Bird F.C.D. 1999

Became a super breeding hen at the new breeding loft of Frans Sablon!! By example, the latest UK revelation is a direct child to a Frans Sablon “asduifje 910” offspring. The Machine (sold on pipa for 24.800eu) won: UCN bird of the year 2010 and UCN bird of the year 2011!!!

 

 1. 1. At the Top Loft Flanders Collection, the most valuable “treasury” of the old and new generation De Rauw-Sablon pigeons, the line of “Yzeren” is very good represented in their best breeders!! In almost every top breeder there is “Yzeren-blood” in the pedigree! Some of their best “Yzeren Line” breeders are:
 • 7 Direkt children and 10 grandchildren to super breeder “De Michael”, beyond them:

Blue Michael: Best young bird of Marcel Aelbrecht 2011 and

1 Prize winner against 721 birds on a +350 km race!!!

Lady Michael: 109 National Winner from Gueret 2011 against 14.262 birds, at Aelbrecht loft!

 

 • “Michaella”, a full sister to “Michael”. She bred:

1. Inter Provincial Bourges 3.285 birds

1. Angerville 744 birds

4 other 1. Prize winners in large combine!!

 

 • 2 Full Brothers To “Het Asduifke 910”

 

 • Sublieme Frans, a direct son to “Hervé x Marthe” who bred:

1. Poitiers 2.571 birds

1. C Poitiers 1.019 birds

1. Dourdan 159 birds

1. Dourdan 124 birds

1. Noyon 117 birds

1. Noyon 124 birds

Etc..

- Provincial Ace Bird (J. Van Damme)

 

 • “National Lucky Ace” who bred:

1.NationalArgenton 25.586 birds (fastest 36.000 birds)

1.Inter Provincial La Souterraine 1.560 birds

13.Inter Provincial Chateauroux 3.857 birds

23. Inter Provincial La Souterraine 2.126 birds

 • Full brother to Super breeder BAK 17 (M. Aelbrecht)
 • Full brother to Blue Ace 2. Nat Ace Bird L.D. (Limbourg)

 

 • “De Nationaal Dromer” who bred:

1. Natz. Montellimar 2009!

 • Full Brother to “Lucky 77” 1st Nat Ace Bird Long Distance ‘05
 • Full Brother to “Annelin : 122. Nat Argenton 17.010p./ 136. Nat La Souterraine 13.708p.
 • Full Brother to “Blauw Dromerke” :1. Toury 298p. / 29. Bourges Prov 2.914p. etc.

 

 • Super Kastaar, who bred;

1.Chateauroux Inter provincial 4.793 birds
1.Bourges Provincial 995 birds
1.Chateauroux 384 birds
1.Ablis 361 birds
1.Bourges 441 birds
1.Vierzon 260 birds
1.Angerville 176 birds
1.Ecouen 170 birds
1.Ecouen 134 birds

 

 • “Witkopje Marcel who is h.sister to “Favoriet Bak 17”. She bred:

1. Lokal 235 p._______________ 62nd Nat Limoges 11.869 birds

1. Lokal 105 p.__________________ 29th Nat Cahors 8.622 birds

Co-Winner____________ 4. Nat Champion Long Distance KBDB

Co-Winner_____________ 2. Nat Champion L.D. ‘Vanrobaeys’ 09

Co-Winner_____________ 2. Nat Champion L.D. ‘Duivenblad’ 09

 • 8. Provincial Long Distance Champion 09

 

 

 

 

 

 

 

 

 • “Diamond Bak 17”, probably the best breeding son from Bak 17 pair in the world, he bred:

1.

Noyon

847 birds

1.

Angerville

744 birds

1.

Bourges

545 birds

1.

Dourdan

309 birds

1.

Noyon

153 birds

1.

Orleans

149 birds

1.

Dourdan

134 birds

1.

Noyon

129 birds

4.

Bourges

3.285 birds

11.

Bourges National

26.984 birds

 

 • “Crackje Perpignan” who is bred from 1. National winner Perpignan 1998. She bred:

1.

Toury

164 birds

1.

Toury

162 birds

1.

Dourdan

153 birds

1.

Noyon

129 birds

1.

Issoudun

126 birds

 

 • “De Yzeren Tom”. He was the best Young bird in 2003 at the Loft of De Rauw-Sablon and became a star breeder after the auction in 2003. He bred:

1. Provincial Winner from Bourges against 8.180 birds

1. Inter Provincial Chatteauroux 949 birds

1. Noyon 510 birds

1. Toury 397 birds

1. and 3. Winner final race Derby Mallorca One loft race

2. Inter Provincial Chatteauroux 949 birds

 

-------------------- >G.F. : 4002918-90 De « Narbonne »

v 1. Ace Bird Long Distance F.C.D. 1993,

and is Full Brother to « Yzeren »

 

--------------------->G.M. : 4392046-93 was direct daughter to Full Brother « Yzeren »,

she was also a Full Sister « Asduifje 925-96 » who was the hen from stock pair De Rauw-Sablon “Limoges x “asduifje 925/96”.

 

 

-----------------à Mother “Michael” : 4446500/95 “De Dikke Kloek”

 

She was paired to “Super Inbred Yzeren” from 1998 until 2003. “De Kloek” was a combination of the 2 best birds of Marcel Aelbrecht and De Rauw-Sablon! She is a direct daughter to a very unique pairing from “De Crack 066/91 Aelbrecht” and “Paola” the word famous hen of the “Dreampar” De Rauw-Sablon!!

 

v Her direct childeren and grandchildren won:

1.

La Souterraine Provincial

3.848 birds

2.

Argenton IProvencial

1.961 birds

1.

Bourges Provincial

3.282 birds

2.

Angerville

342 birds

1.

Cahors National z.

1.605 birds

3.

Bourges

671 birds

1.

Bourges F.C.D.

836 birds

6.

La Souterraine National

13.708 birds

1.

Angerville

744 birds

7.

Cahors National

4.441 birds

1.

Angerville

721 birds

8.

Argenton National z

8.912 birds

1.

La Souterraine F.C.D.

607 birds

10.

Bourges IProvencial

2.138 birds

1.

Limoges Provincial

561 birds

10.

Gueret IProvencial

1.869 birds

1.

Argenton

466 birds

19.

Gueretn Provencial

3.108 birds

1.

Bourges D.B.

415 birds

22.

Argenton National

23.900 birds

1.

La Souterraine

192 birds

39.

Bourges Provencial

6.371 birds

1.

Limoges

192 birds

43.

Limoges National z.

5.311 birds

1.

Dourdan

93 birds

72.

Limoges National

8.256 birds

1.

Soulliac

67 birds

76.

Souillac National

7.315 birds

2.

La Souterraine Provincial

4.694 birds

109.

Gueret national

14.262 birds

     

159.

Bourges National

30.748 birds

 

 • 5. National Ace Bird Long Distance 2008.
 • Best Young Bird 2000 at the loft of Marcel Aelbrecht.

-------------------- >G.F. : 4216066/1991 De « Crack 066 »

He won:

3. Prov Ace Bird Long Distance KBDB ’96

7. Prov Ace Bird Long Distance KBDB ’95

7. Nat Cahors 8.569 birds

96. Nat Limoges 8.362 birds

245. Nat Brive 23.475 birds

107. Nat Brive 21.390 birds

This Crack line crucial for the current successes on the loft of Erik Limbourg! He bought the best son ever out of Crack 066 and he became a super breeder. He was responsible for several National Victories like:

Eagle Eye: 1. National Ace allround from Belgium over the years ’07-‘09

Jonge Vooruit: 1. Nat. acebird BDS 2000

1. Nat. acebird LCB 2000

1. Nat. acebird Duivenkrant 2000

406 Daughter Crack: FOUNDING HEN OF THE LOFT R. & P. DRAYE

Mother 7 different 1. prize winners

Speedy: 1. Montlucon 3,276 birds

1. Chateauroux 1,049 birds

3. S-Nat. Chateauroux 2,968 birds

9. s-Nat. Montlucon 7,381 birds

 

 

 

--------------------->G.M. : 4002926/1990 « Paola »

Super hen ‘Paola’ bred:

In 2001 a direct son wins 2. National acebird long distance

Grandchildren win

1. National acebird long distance 2005

5. National acebird long distance 2002

6. National acebird long distance 2004

More offspring wins:

1. National acebird long distance 2003

1. National acebird long distance 2006

1. National acebird Belgium over 5 long distance races 2009

2. Olympiad bird Oostende Cat. B 2007

4. National acebird long distance 1999

7. National acebird middle distance 2005

In 2010 already Dream Pair offspring wins:

1. National Brive 16,813 birds (Johan van Damme, 3x Dream Pair in pedigree)

1. Internat. Bordeaux 13,386 birds (Erik Limbourg, gr.gr.son Dream Pair)

1. National Argenton 30,000 birds (Damien Baert, from grandson ‘Blue Ace’)

1. Internat. Narbonne 13,351 birds (Marc de Cock)

1. National Bourges 55,781 birds (André Moonens)

1. Nat. Argenton old birds 5,756 birds (F. & J. Vandenheede, 3x Dream Pair in pedigree)

1. Nat. acebird Great Middle Distance 2010 (‘New Freddy’ - Pierre Mattijs)

 

Her most famous direct children are:

1)** ‘Fondman’**

2. Nat. acebird long distance KBDB 2001 at De Rauw-Sablon

 

2)**’The Limoges’**

22. Nat. Limoges 10,765 birds

73. Nat. Marseille 15,078 birds

154. Nat. Zone Bourges 10,156 birds

1. Dourdan 204 birds

4. I-prov. Chateauroux 6,140 birds

17. Marseille 2,932 birds

 • ‘Limoges’ was a SUPER BREEDER!!:

Grandfather to 1. Nat. acebird KBDB long distance 2006 ( E. Limbourg)

Grandfather to world famous ‘Dromer’, now C. & G. Koopman

Grandfather to 2. Nat. acebird KBDB great middle distance 2006 (L. vd Eynde)

Great grandfather to 1. Nat. acebird KBDB long distance 2005 (E. Limbourg)

Great grandfather to 1. Nat. acebird Great Middle Distance 2010 (‘New Freddy’ – PEC)

 

3)**Superbreeder ‘548/91’** .The amazing father to many wonder breeders like:

‘Smallen 970’ Father ‘Patron’, 1. Nat. acebird long distance KBDB 2003

Father ‘934/04’, 7. Nat. acebird long distance KBDB 2006

Father ‘077/03’, 51. Nat. Orange 6,751 birds & 91. Nat. Montelimar 10,195 birds

Father ‘049/01’ 5. Nat.(Z) Beziers 1,250 birds, 21. Nat. Marseille & 68. Nat. Perpignan

‘Lucky 848’ Father ‘Blue Ace’, 2. Nat. acebird long distance KBDB 2007

Father cock Bak 17 - Aelbrecht

Father to National Lucky Ace who bred:

1. National Argenton 25,586 birds

1. Inter Provincial La Souterraine 1.560 birds

Grandfather ‘Bolleke Watten’, ‘Geschelpte Blue Ace’, ‘Favoriet Bak 17’.

‘517/96’ Father 7. Nat. acebird long distance KBDB 1999

‘Smallen Jules’ Father to 7. Nat. acebird KBDB 2003

‘118/08’ Father ‘Goede Blauwen’, 1. Bourges 1,069 birds, 10. Nat. Aurillac 6,611 birds, 40. Nat. Souillac

 

4)**Best breeding hen out of Paola is Aline**

 • Offspring to ‘Aline’ won:

- 8. Nat. acebird long distance KBDB 2009

- 1. prov. acebird 2009

1. Nat. Argenton 2010 5,756 birds

1. Vierzon 260 birds

1. Angerville 176 birds

1. Poitiers 226 birds

2. Nat. Argenton 2006 4,576 birds

2. prov. Chateauroux 4,409 birds

2. Angerville 721 birds

2. Angerville 531 birds

3. Angerville 895 birds

3. Angerville 666 birds

7. prov. Chateauroux 3,011 birds

8. prov. Argenton 4,526 birds

8. prov. Vierzon 876 birds

16. Nat. Zone Vichy 3,848 birds

17. Nat. Zone Bourges 3,733 birds

 

 

28. Nat. Cahors 7,347 birds

29. Nat. Zone Bourges 6,507 birds

36. Nat. Argenton 5,034 birds

43. Nat. Bourges 10,906 birds

53. Nat. Brive 17,456 birds

82. Nat. Souillac 7,597 birds

84. Nat. Gueret 12,587 birds

85. Nat. La Souterraine 15,406 birds

15. prov. Chateauroux 1,988 birds

19. prov. Orleans 1,668 birds

19. prov. Blois 1,495 birds

20. prov. Blois 1,973 birds

21. prov. Blois 1,245 birds

33. prov. Chateauroux 4,157 birds

34. prov. Argenton 1,389 birds

 

5)**Last Son Asduifkoppel** (Owned By Flanders Collection).

This is the last fertile son of Albert & Paola in the world. He bred already:

 

 • 4. National Ace Bird Gouden Ring Waasland

1.

Dourdan

395 birds

17.

Chatearoux Iprovincial

1.047 birds

2.

Blois

404 birds

33.

Angerville IProvincial

1.017 birds

3.

Bourges

778 birds

34.

Blois

404 birds

6.

Gueret

103 birds

47.

La Chatre IProvincial

1.151 birds

6.

La Souterraine

109 birds

50.

Argenton IProvincial

1.209 birds

7.

Bourges **

2.138 birds

50.

Angerville

881 birds

7.

Angerville

214 birds

61.

Chateauroux Provincial

2.784 birds

8.

Angerville

215 birds

88.

Gueret IProvincial

951 birds

8.

Chatearoux

376 birds

101.

Chateauroux National z.

9.112 birds

10.

Argenton

297 birds

192.

Bourges National

31.824 birds

11.

La Chatre

297 birds

360.

Chateauroux National

25.263 birds

12.

Gueret

239 birds

724.

La Souterr. National

18.824 birds

15.

Angerville

994 birds

972.

Gueret National

12.587 birds

16.

Blois Provincial

2.413 birds

2078.

La Chatre National

21.123 birds

16.

Ecouen

227 birds

 

Etc…

 

 • “Last Son Asduifkoppel” is Nestbrother to **“mother Lucky 77”** who bred:

Lucky 77: 1. National Ace Bird Long Distance KBDB (Erik Limbourg)

Nationaal Dromer: Father to 1. National z. Montellimar 2009.

Gr. Father to 1 prize winner at Bengt Haeck

(National Dromer is Owned By Flanders Collection

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.08 | 17:39

Rigtig godt skrevet Poul. 100 % enig. TAK.

...
15.03 | 21:09

Dejligt, at læse om gamle dage i brevduesporten. Tak for det.

...
28.12 | 14:22

Hej Stærkær,dejligt at læse denne side,det er lige før man får lyst til at starte igen med duer,jeg har altid glædet mig over dine indlæg.mvh Jens D

...
27.01 | 14:35

...dejligt med historiske tilbageblik hvor minderne om hvor "det skete" fastholdes og forståes med lidt vemod og en øget indsigt forhåbentligt ...

...
Du kan lide denne side