Pipa Nyheder 2018

Teksterne bliver tydeligere hvis du trykker på billederne:

Gaby Vandenabeele i midten sammen med Nikolaas og Thomas Gyselbrecht fra Pipa efter aftalen om totalsalg.

Breaking news: Total Auktion Gaby Vandenabeele

PIPA har den ære at annoncere og organisere totalsalg for den levende legende Gaby Vandenabeele. Det vil blive en online auktion i slutningen af ​​2018 på PIPA's hjemmeside. Gaby går på pension på grund af sundhedsmæssige årsager (duemands lunge) og alle hans duer vil blive solgt. Ikke en eneste vil blive tilbage på slaget. Gaby vil dog stadig kapflyve i denne sæson 2018, men det vil være den sidste i hans karriere.

Læs historien om vor tids største brevduemand her: www.staerkaerduer.dk/125759745

 

Nuværende stamhan Rudy

Det bliver stadig vanskeligere at holde styr på de mange flotte resultater, der bliver vundet med Vandenabeele duer. Pipa ønsker ikke at glemme nogen,  så du kan sende dine egne topresultat(er), sejre eller esduetitler vundet med Gaby Vandenabeele duer. Mere info nedenfor.  2018 vil gå ind i historien som den sidste kapflyvningssæson for Gaby Vandenabeele. Den nationale kapflyvning fra Angoulême i begyndelsen af ​​august er planlagt til at være slaget Vandenabeeles sidste.. Dueslaget vil derefter lukke for altid. Nyheden om deres pension var ikke til at forudsige, og brevduefolket kunne ikke tro deres egne øjne. Årsagen er dog meget ligetil: god sundhed er første prioritet. 7 x Nationalvinder, 100 x 1. provinsial!!!. Et stort antal Vandenabeele duer har været involveret i nationalvindere, nationale esduetitler og mange andre topresultater over hele kloden. Alle er opmærksom på disse duers potentiale; Vandenabeele duerne er garanti for resultater overalt i verden! De har gjort det i mere end 40 år, og først og fremmest hjemme på slaget i Dentergem, hvor Gaby Vandenabeele har forstået at flyve i top. Det bekræftes af hans resultater, som udviser 7 nationalvindere og 100 provinsielle 1. præmier. Dynastiet af ​​den berømte avlsdue Kleinen, hans søn Wittenbuik og hans barnebarn Bliksem har spillet en afgørende rolle i dette. Den nye verdenskendte søn af Bliksem – Rudy - har fulgt i hans forfædres fodspor sammen med sønnerne Super Romeo (1. Nat. Ace Pigeon Long Distance YLs KBDB 2013) og New Bliksem (Vinder af 1. Nat Tulle 5.731 YLs i 2014) . Store resultater har der været på andre slag.  Og der er meget mere. Som anført har Vandenabeele-duerne opnået fantastiske resultater og endda nationalvindere på  mange andre slag. Faktisk formede nogle berømte nationale og internationale mestre hele deres duehold omkring Vandenabeele-duerne. Tænk på Rudi De Saer, Rik Cools, Geert Vanrenterghem og Annick Goeteyn, Jos Goessen, Luc De Laere, Gevaert-Lannoo mv. Og lad os ikke glemme de andre esduer, provinsielle og nationale vindere og berømte avlsduer baseret på de uvurderlige Vandenabeele-blodlinjer: den internationalt berømte Harry hos Jan Hooymans, Geeloger hos Koen Minderhoud, Yvan of Deno-Herbots, avlsduerne Lieske, Tsaby, Kim og Orlando hos Geert Vanrenterghem & Annick Goeteyn, Den uforlignelige t’Goedje (mor til nationalvinderne Antonio og New Tours, og flere andre hos Rudi De Saer, Bliksem CEO og King Gaby fra Gevaert- Lannoo, de nationale stjerner Fyther og Gloria fra Bert Van den Berghe osv. Hver af disse duer har spillet en afgørende rolle på deres respektive avlsslag, og deres efterkommere er igen blevet fremtrædende med bemærkelsesværdige resultater. Og derudover har vi et stort antal nationalvindere, der blev opdrættet på Gaby Vandenabeele duer. Mange brevduefolk havde deres berømmelse takket være disse Vandenabeele duer, som gjorde det muligt for dem at blive internationalt anerkendte brevduefolk.

Slutningen af ​​historien

Uden at overdrive er det rimeligt at sige, at Gaby Vandenabeele ejer en af ​​de - hvis ikke den mest succesfulde brevduestamme - verden over med duer der kan vinde kapflyvninger overalt! Weekenden den 11. november 2018 markerer afslutningen af ​​en af ​​vor tids største succeshistorier med et TOTALSALG på PIPA. PIPA arbejder allerede hårdt på at få salgskataloget klar til udgivelse.

Hollands mest kendte brevdue "Harry" fra Jan Hooymans er død.

"Harry" var kendt verden over for sine resultater og måske opnåede den endnu mere berømmelse gennem sine fantastiske avlsegenskaber. Men NL07-2007621 bedre kendt som 'Harry' er ikke mere. På grund af en tumor måtte Jan Hooymans beslutte at lade sin øjesten aflive i sidste uge. "Harry" selv var en uforlignelig kapflyver med resultaterne:

1 Blois -. 37 728 duer

1 Chateauroux 22 340 duer 

3. Chateaudun -. 21 520 duer.

Harry blev sat på avlsslaget i 2009 og har sat sit præg i avlen på en måde som rækker mange år frem i tiden. Mange slag både i og især uden for Holland har haft glæde af Harrys avlsegenskaber. Der findes vist ingen komplet liste over resultaterne på Harry, men fra Pipa fremgår denne oversigt:

https://static2.pipa.be/sites/pipa/files/content/2018q3/offspring_harry_all_time.pdf

 

Freddy De Jaeger med nationalvinderen fra Barcelona 2018

 Team De Jaeger Freddy (Knesselare, BE): Auktion af alle duer 2017 og ældre

I de senere år har Team Freddy De Jaeger arbejdet sig om i den absolutte top blandt de bedste i den internationale brevdueverden. Det har resulteret i flere nationale sejre og esduer. I sommeren 2018 fulgte prikken over i'et: slaget fra Knesselare vandt den meget hårde internationale kapflyvning fra Barcelona.


Det langvarige venskab mellem Freddy De Jaeger og familien Gyselbrecht, som jo bor i samme by, fører nu til fænomenal auktion. Team Freddy De Jaeger sælger alle duer fra 2017 og ældre. Denne sensationelle auktion omfatter også "Lloyd" (1e International Barcelona 2018), hans forældre og mange andre topduer!

Auktionen afholdes fra den 21. januar til den 3. februar 2019.

Stamtavle for Freddy De Jaegers nationalvinder 2018 fra Barcelona.

Opdatering fredag ​​23-03-2018 18:00:

Ovenstående artikel var næsten ikke færdig før der var endnu et bevis på, at Jan Hooymans er på rette spor med sin strategi for at vinde One Loft Races. I dag under den svære Derby Arona Tenerife, hvor mere end 2.000 duer blev startet, blev et barnebarn af ”Jonge Harry” vinderen. Dette barnebarn af  ”Jonge Harry” (søn af Harry), der vandt flyvningen 23.3.2018 på Tenerife er opdrættet af Team P.K. Welsh Lofts fra Wales og har ring nummer WHU-C-00385 og det relevante navn ”Harry 385”.” Harry 385” var hurtigst over antennen på Telerife  og dermed vinder af en check på ikke mindre end € 120,000.00.

Også danske duer kom i top 100 på Derby Arona Tenerife:

M&C Hansen nr. 42 - stemplet 12.03.13.55

Anita & Tage Graversen nr. 55 - stemplet 12.03.16.85

Henrik Meldgaard nr. 68 - stemplet 12.03.21.20

Anita & Tage Graversen nr. 95 - stemplet 12.09.40.10

Tillykke!!

Resultat fra One Loft Race Tenerife 23.3.2018
De Jonge Harry tilhørende Anton Ruitenberg - suveræn avsldue og søn af Hooymans Harry. De Jonge Harry er bedstefar til Harry 385 - vinderen af Derby Arona Tenerife 2018.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.01 | 14:34

En anden rigtig god måde at læse om anekdoter og livet som duemand + familie ting fra ca 1940 og frem er på Arne Porsmoses hj.side : www.arneporsmose.dk

...
06.03 | 16:21

tak Poul, skønt at se alle disse dejlige billeder fra dengang.
Jeg glemmer jo aldrig da jeg startede op i østersøbadet ved Rødby, dengang hjalp du mig med duer.

...
17.08 | 17:39

Rigtig godt skrevet Poul. 100 % enig. TAK.

...
15.03 | 21:09

Dejligt, at læse om gamle dage i brevduesporten. Tak for det.

...
Du kan lide denne side