Pipa Auktioner 2020/2021

27.3.2021

Cor De Heijde (NL)
Unger fra hans bedste avlsduer og kapflyvere.
Stormesteren Cor de Heijde vandt 1. nationale Perpignan i 1997. I de senere år har han ikke undladt at vise endnu en gang sin absolutte klasse med sejre som: 1. Nat. Agen (sektor 1) mod 6.379 duer, 1. nat. Dax (sektor 1a) og Nationale Esduer med afkom fra hans legendariske Klamper-dynasti. Klamper har produceret hundreder af efterkommere, der har opnået utallige  topresultater i de nationale klassikere. Klampers efterkommere skiller sig ud hvert eneste år, især i kapflyvningen fra Barcelona. På auktion: Unger fra Cor's fantastiske avlsteam, hvoraf mange er efterkommere fra stamhannen Don Michel, plus børn fra De Agen (1. Nat. Agen), Blue Dream (1. Nat. Barcelona hunner), De Olympiade (Olympiade due marathon), De Cor (1. Nat. Bergerac), Naomi (6. Int. Barcelona hinner) osv.

Jelle Jellema (NL) auktion
MG 430 Special
En af de avlshaner, der har haft størst indflydelse på Jelle Jellemas succeser de seneste år, er MG430 ... far til blandt andet Silke med 1. Nat. Barcelona og 3. Int. Narbonne, men også far til Joyce 8. Nat. Agen, Evi 9. nat. Perpignan, 10. Nat. Barcelona, Anna 13. Nat. Marseille og MG430 er også bedstefar til nr. 4 i finalen af Victoria Falls 2020 ... Og mere, mange flere nationale toprangeringer blev opnået med efterkommere af denne kæmpe. MG430 undslap fra slaget for et par år siden, og derfor er hans efterkommere af uvurderlig værdi. På auktion og meget eksklusiv kommer: en direkte søn af MG430, et af hans sidste afkom nogensinde på auktion. Desuden adskillige dobbelte børnebørn samt børn af topflyverne Yinthe (14. Nat. Pau og 30. Nat. Agen, datter MG430), Rena (6. Int. Pau, 8. Nat. Barcelona, 30. Nat. Marseille), MG513 ( 22. Nat. Marseille) og Joyce (8. Nat. Agen, 39. Nat. Perpignan, 80. Nat. Pau og datter MG430).

Følg auktionen på: www.pipa.be 

Frans Bungeneers (BE)

Elena speciel

Efter at have kigget på Frans Bungeneers '' Barcelona resultater 'kan ingen bestride, at Frans med rette er udråbt til den eneste sande "King of Barcelona". Frans 'drøm tog en ultimativ vending, da Queen Tonny vandt 1. Nat. Barcelona i 2005, og den følgende periode viste sig at være fuld af succeser! Selv det brutale tyveri af næsten alle hans top-kapflyvere forhindrede ikke Frans i at forfølge sin drøm ... og så fik han endnu et topresultat i 2020 med 1. provinsielle ST-VINCENT og den eneste due, der formåede at nå sin slag i provinsen Antwerpen på dagen. Superdue Elena, den bedste Barcelona-due i PIPA Ranking over både 2 og 3 sæsoner, blev Frans 'uvurderlige avls- og kapflyver, hvis efterkommere fører til nye succeser. På auktionen på Pipa kommer nogle af de vigtigste efterkommere af denne tophun, herunder børnebørn af Elena.

NB! I 2018 blev en søn af Elena solgt på Pipa: en due, der nu i 2020 er far til 8. internationale Narbonne mod 8492 årige. 

Sangers Pigeons (NL)
Sælger unger fra de bedste Dirk van den Bulck & Stefaan Lambrechts avlsduer.
En af de største hollandske mestre i de sidste årtier er Marcel Sangers. Sangers Pigeons har en af ​​de fineste samlinger af Van Den Bulck avlsduer, herunder Gold Dust og Angelina, verdens 2 bedste søstre til Kittel ... men også Banksy fra Kittel x hans mor Olympic Rosita ... og desuden søstre til Rosita og børn fra parringen Broer Goede Rode x 40.000 og hendes søster 9999, som klarer sig godt for Sangers. Sangers Pigeons har desuden topduer fra Stefaan Lambrechts… især børn og brødre og søstre fra Lincia, men også fra stamparret Blauw Gert x Van Loock hunnen.  På auktionen på PIPA sælges en gruppe vidunderlige unger fra Sangers slagets topduer.

www.pipa.be 

December 2020

Gino Clicque (BE) sælger alle duer fra 2018 og ældre på 3 auktioner via Pipa.

Når det kommer til nationale belgiske mesterskabstitler i KBDB og nationalvindere, er multi-vinder Gino Clicque måske den mest fremtrædende med de største resultater i dagens brevduesport. Duerne Super Prins og Piraat viste sig at være et solidt fundament, der forsynede Gino med flere nationalvindere i løbet af de sidste ti år. En af dem, den uvurderlige Golden Prince, der var 1. Nat. Ace Pigeon KBDB, avlede flere generationer af topduer, herunder to 1. nationale esduer i KBDB og flere nationale top ti vindere. Dette er uden tvivl det stærkeste dueslag over hele kloden. Dette hold af topduer er ved at blive solgt online, hvilket giver en spektakulær PIPA-auktion og et af de absolutte højdepunkter i denne auktionssæson! Nedenfor billeder af 2 topnumre.

Se de spændende auktioner på: www.pipa.be 

Budt op i Euro 200.000 på ca. 1/2 time
Budt op i Euro 100.000 på 6 minutter.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.10 | 09:50

Tak for endnu en opdatering fra gl. dage som jeg desværre først har set i dag, jeg troede aldrig du ville flytte fra Ølsemagle men dejlig I trives godt.

...
06.03 | 16:21

tak Poul, skønt at se alle disse dejlige billeder fra dengang.
Jeg glemmer jo aldrig da jeg startede op i østersøbadet ved Rødby, dengang hjalp du mig med duer.

...
17.08 | 17:39

Rigtig godt skrevet Poul. 100 % enig. TAK.

...
15.03 | 21:09

Dejligt, at læse om gamle dage i brevduesporten. Tak for det.

...
Du kan lide denne side