Arrangementer og resultater

Frederik Leliaert (tv) og Martin Hansen er netop gået i gang med showet.

Festligt og fornøjeligt besøg af Frederik Leliaert fra Pipa.

Som sædvanligt var der stort fremmøde da Hjørring fik besøg af Frederik Leliaert fra Pipa i Belgien. Frederik fortalte om sit brevdueliv i 2 timer på en måde som sjældent opleves. Der er ingen tvivl om at Brevduehuset i Hjørring havde gjort et godt valg til dette foredrag, hvor Frederik på sin sædvanlige humoristiske og engagerede måde fortalte om specielt sine 3 nationale vindere i Holland i hans korte løbebane som brevduemand. Og Martin Hansen fra M&C Hansen var engageret til at oversætte til dansk - en opgave Martin løste fantastisk flot - således at tilhørerne fik alle detaljer med. I fællesskab lykkedes det de 2 at holde forsamlingen i åndeløs spænding i samtlige 120 minutter, som foredraget varede. Det var tydeligt at mærke at Frederik var en yderst engageret brevduemand, som brænder for brevduesporten. Og det er meget forståeligt at Pipa har sørget for at få Frederik ansat som slagpasser - med alle de kompetancer, som Frederik besidder. Brevduefolket i Nordjylland fik virkelig et godt foredrag, hvor man også fik indblik i hvordan Frederiks hverdag udfolder sig på Pipas store slaganlæg i Knesselare i Belgien.

Et udsnit af de mange spændte tilhørere inden Frederik Leliaerts foredrag.

Efter det fremragende foredrag af Frederik Leliaert startede auktionen over 5 duer fra Pipa og 22 unger fra De Rauw-Sablon Avlscenter. De 27 duer blev solgt for d.kr. 33.900,- og forhåbentlig vil disse duer i fremtiden forstærke langflyverresultaterne i Nordjylland. Held og lykke med de spændende nye avlsduer.

Auktionens dyreste due Bel-12-4163489 U - direkte datter af 754 Bak 17 - solgt for d.kr 5.500,-

De Rauw-Sablon festival i Hjørring 2012

De Rauw-Sablon festivalen i Hjørring havde samlet mindst 70 personer til en festlig dag med julefrokost og auktion over 32 De Rauw-Sablon duer.

Der blev solgt 10 unger fra brevduefotografen Dominique Velghe for d.kr 17.550.

Fra De Rauw-Sablon Avlscenter DK var der 22 unger som blev solgt for en samlet pris på d.kr. 25.000.

Således kostede de 32 unger totalt d.kr 42.550

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.10 | 09:50

Tak for endnu en opdatering fra gl. dage som jeg desværre først har set i dag, jeg troede aldrig du ville flytte fra Ølsemagle men dejlig I trives godt.

...
06.03 | 16:21

tak Poul, skønt at se alle disse dejlige billeder fra dengang.
Jeg glemmer jo aldrig da jeg startede op i østersøbadet ved Rødby, dengang hjalp du mig med duer.

...
17.08 | 17:39

Rigtig godt skrevet Poul. 100 % enig. TAK.

...
15.03 | 21:09

Dejligt, at læse om gamle dage i brevduesporten. Tak for det.

...
Du kan lide denne side